19 September 2012

Event : Hada Labo Launching


I bet you read a ton of Hada Labo event report everywhere *Indonesia only :D
So, invitation came from IBB via lovely Ms. Mada Foe, to attend Hada Labo Launching
at Poke Sushi, Crown Plaza Hotel, Jakarta 18.00PM. dress code : blue and white.
Managed came on time with epic rush hour.

I did attend two event that day, gonna review soon. you're gonna love it! superb product
I met Shella and Marsha there then we reunite again at Hada Labo launching.

Event start at 19.00 PM, check my full report
Quick Fact :
1. Hada Labo product from Japan, first lauch 2004
2. Introduced in Indonesia 2012 (8years later wowww)
3. Sold 1 every 2 seconds in Japan
4. Same company with Rohto (tear drops)
5. Tooks 10 years to complete Hada Labo product (talking about perfection)
6. Hada Labo in Indonesia, were made in Bandung, Indonesia (Rohto factory)
7. Hada Labo skin care line : 
    a. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing
    b. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening
    c. Hada Labo Gokujyun Alpha Ultimate Anti Aging
    d. Hada Labo Tamagohada Mild Peeling

What i learn from that event :
1. Water in Indonesia contains lots of potasium and calsium, so it's makes our face tighter after we wash it
2. face tighter after washing it, is it a good sign? no! we'll lack moist and hydrate our skin.
3. good skin balance is : Ph5-6 (same as hada labo ph)
4. according to Hada Labo expert from Japan. We, Indonesian woman didn't need ton of moisturizer.
why? because our weather. put too much moisturizer will produce oil. 
oil means : black head, sebum and leading to big pore.

enough with the bla bla bla :) , lets feast our eyes with photo.
picture talk better that words *sometimes 





.
.
.
.
 Let's see the presentation now *full belly nyam :)









.
.
.
 After that, Quizz time
With other beauty blogger (sorry i didn't catch your name), check out Marsha grinning smile
so happy she won that camera, since hers' were broken.


with : leeviahan, me, mada, marsha, shella

I'm too busy eating and taking picture, that i forgot to mingle with other blogger.
so sad, since it might be my first time meeting them.
if you happen read my post here, please leave comment :) 
and hope to see you guys soon.

and last but not least, the goodies bag from hada labo
ENJOY :)



thank you Hada Labo for hosting this event
so i can meet other blogger in "live" ;)

Love,
M

16 comments:

  1. Halo :) baru pertama kali comment di sini, met kenal ^^. aku juga mulai coba hada labo yg Shirojyun sejak beberapa minggu yg lalu. Cocok di kulit, dan cara pakainya mudah & hemat. Ternyata ada anti aging series juga ya? Jadi pingin beli untuk nyokap ^^. thanks for the post.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai nina salam kenal.
      Iya yang merah itu anti aging series nya. Bearti kmu termasuk salah satu yang cocok ya.

      Kalau baca review. Banyak juga yang break out

      Delete
  2. widiiihhh, goodie bag nya okehhhh banget..
    *ngilerrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah iya goodie bagnya dashyat. Waktu dikasi kok berat banget. Pas dibuka lengkaplit alias lengkap komplit.

      Ga ikutan eventnya kemaren?

      Delete
  3. kira-kira yang seri whitening aman ga ya buat kulit yang gampang jerawatan? trims

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sayangnya muka ku rada kebal, tp klo menurut hada labo sendiri. Justru cocok untuk kulit sensitif.

      Belum bisa review product soalnya belun nyobaiin 28hari. Ditunggu yah :)

      Delete
  4. nice post cie ^^ kmrn aku jg dtg yg di sby :D menurut mereka, penyebab break out itu karena pakai terlalu banyak produk hadalabo dlm sekali waktu sehingga jadi terlalu rich dan break out.
    Seharusnya sih pakainya sedikit demi sedikit (jgn pake 1 range sekaligus) biar kulit jg bs menyesuaikan :)
    bisa dimulai dl dgn cleansing wash & lotion.. kalo diperlukan baru lanjut ke milk dan essence :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nahhh kemaren ga ada info begini nih. Aku quote ya info nya buat posting di atas. Biar pada baca.

      Acara di surabaya gimana? Rame blogger yg dtg?

      Delete
  5. nice post,ce...
    well,Hada Labo belum msk mks nih..and dpt info dr cece2 beauty blogger Sby klo mau msk Mks Jumat ini nih...Wah,kyknya eventnya seru banget n goodie bagnya mantap komplit yaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ga salah udah bisa beli online deh. Tertarik nyobaiin yang mana?

      Delete
  6. HAHA !! astaga mukanya bahagia banget yah ci.. haha. minta fotonya yah entar di source ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha gimana ga bahagia coba. Langsung curhat kameranya rusak pas dapat hadiah. Hahahha

      Doaiin giliranku yg dpt door prize :9

      Delete
  7. waaaah... gile goodie bagnya asik bener... mantab2... sayang ga bisa ikutan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rush hour ya. Macet banget emang kemaren. Klo yg jalan dr kantor sih ga akan sempet.

      Delete
  8. iya, soalnya ada yg tanya jd dijelasin kenapa kok bs ga cocok, break out dll :)
    boleh c :D

    ReplyDelete
  9. Interesting blog !!! i love to see it, when people need such type of site.
    which has great information about this topic... Great for new generation..
    Thanks..
    Crown bag

    ReplyDelete