20 January 2012

Chinese Beauty Blogger

I don't know how i ended up at her blog, since i can't read mandarin.
but to tell you, this girl do have some skill, a good one in fact.
You really need to check her before after make up photo, so stunning!
It were like completely different person on that photo.

here some of her phenomenal photo :


Hawaiian girl tutorial here

himekawa tsubasa look a like, check her tutorial here





Can you see the comparison from the photo above?, 
not one look, but she pulling out different look with different style.
oh and btw, she is using Misha BB cream, looks flawless and white.

my favourite it's photo number 4, she looks like Angelina Jolie.
darn girl, you do have some skills.

13 comments:

  1. gileee..kyk abis operasi plastik...tp ini hasil kecanggihan makeup... mantap

    ReplyDelete
    Replies
    1. emang nih, gila banget. cek tutorialnya deh yg di himekawa tsubasa look a like.

      Delete
  2. this is awesoomeee...
    she really looks like a different person..
    >__<
    I love the 5th photo.. seriously this girl is awesome...

    ReplyDelete
  3. Wow, amazing!!! Wanna learn make up skills from her!

    ReplyDelete
  4. Gila benerr.. itu sih lebih dari sekedar make over... jadi rada2 ga percaya sama muka asli artis2 korea... hahaha...

    salut bgt, semua nya gw suka!! ><

    ReplyDelete
  5. hahaha iya nih Ms. Ami, super duper canggih banget transformasinya ya. Dia itu terkenal banget di forum2 cina

    ReplyDelete
  6. suka liat dia ni..the power of make up emang gile ya.. yang pertama kok mirip marshanda ya heheheh ;D

    ReplyDelete
  7. bisa bener2 beda gini gara2 efek soft lens, eyelid tape dan false lashes XD wkwk

    ReplyDelete
  8. ampun o____O
    susah dipercaya, apakah mungkin pake photoshop?

    ReplyDelete
  9. hahaha kayanya sih bener kata xiao vee, efek softlens dan false lashes.
    plus countoring, plus highlight.

    ReplyDelete
  10. Hi pygmalion, salam kenal ^^..
    Gila hebat banget yah orang ituh skill make up nya... >,< Kereennn...
    Klo bosen, tinggal dibikin mukanya mirip siapa gtuh.. :p Kalau gak ada tahilalatnya, gak percaya dhe kalau ituu dia... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai julie :) , yup she is one of my fave beauty blogger

      Delete
  11. Yang terakhir itu unyu banget!!!
    Yampun itu skill kaya gitu dia eksperimennya gimana ya awalnya XD

    Pengen jago begitu juga

    ReplyDelete